Teräsrakenteiden mitoitus

 

 

RF-STEEL-EC3

EC3 mukainen 1-4 poikkileikkausluokan mitoitus; Kansalliset liitteet SFS; kattava luettelo materiaaleista ja profiilikirjastoista: Vertaansa vailla olevat optimointityökalut, Optimoitujen poikkileikkausten vienti takaisin RFEM:iin analyysimoottoriin. 


RF-STEEL

Yleinen sauvojen ja kuorien jännitysanalyysi; Jännityksien ja jännityssuhteiden graafinen esitys poikkileikkauksessa. Valsattujen ja hitsattujen profiilien määrätyn käyttöasteen perusteellä. Optimoitujen poikkileikkausten vienti RFEM:iin


RF-LTB

Sauvojen kiepahduksen ja vääntönurjahduksen analysointi 2 kertoluokan kytkettyjen yhtälöiden mukaan. Huomioidaan sauvojen estetty vääntö, poikkileikkauksien käyristyminen. Ohjelma tuo poikkileikkauksen, reunaehdot, tuet ja kuormat RFEM:istä. Tulosten animaatio. 


RF-FE-LTB

Sauvojen kiepahduksen ja vääntönurjahduksen analysointi 2 kertoluokan kytketyjen yhtälöiden mukaan. Sauvat generoidaan automaattisesti kuorimalleiksi ja määrävä vääntönurjahdus etsitään kiepahduksen ominaismuotojen ja ominaiskuormien perusteellä.


RF-PLATE-BUCKLING

Rakenteiden levyjen yksittäisen tarkasteluun. Esimerkiksi tuomalla tiedot RFEM mallista 'Plate-Buckling' työkaluun ja tutkimalla niitä siellä perusteellisemmin. Plate-Buckling työkalussa lisätään analyyseihin tarvittavat jäykisteetSekä pituussuuntaiset että poikittaiset jäykistykset toimivat.


Contact us ...